Транспортни услуги

Ние можем да Ви предложим качествени транспортни услуги на приемливи цени. Извършваме превози в София, страната и чужбина. Разполагаме с различни по обем и вид закрити бусове удобни за превоз на всякакви товари до 2 тона. В зависимост от особеностите на товара и обема на желаното транспортно средство цените биват следните:
- Цени за транспорт в страната на разстояния:

  • до 100 км. - 1.20 лв./км.
  • над 100 км. - 1 лв./км.
Заплаща се разстоянието в двете посоки
Превоз с бус – 12 куб.м обем
- Цени за района на София – 40 лв/час (минимално време за ползване 2 часа – 80 лв)
- Цени за превоз в София-област от 80 до 100 лв на курс

- Цени за транспорт в страната – 1 лв/км (заплаща се разстоянието в двете посоки)

- Цените за превоз извън България се формират индивидуално (в зависимост от вида на товара и желаната дестинация).

- Преместване на тежки предмети – пиана, сейфове и други. Цените за преместване на тежки предмети се формират след предварително направен оглед на място.

-Опаковане на мебели, багаж и лични вещи Цените за опаковане се формират по договаряне,в зависимост от количеството на вещите и броя на нужните за целта работници,но в най-общия случай цените варират от 15% до 25% от общата стойност на преместването.

- Монтаж и демонтаж на мебели Ние разполагаме с нужните инструменти и опит за сглобяване и разглобяване на мебели от всякакъв вид. Цена – 30 лв/час на човек.

- Почистване на мазета и тавани в София.

Цената се определя по взаимно договаряне след направен оглед на място.

- Извозване на стари мебели,електроуреди и други вещи Цената на тази услуга зависи от количеството на вещите,които трябва да бъдат извозени. При наличие на по-голямо количество предмети е желателно да се направи оглед на място. В случай, че предметите са по-малко на брой, цената може да бъде договорена по телефона.

Заявка по телефона на
0894 24 66 60

Хамали Елит - транспортни услуги Хамали Елит - бус Хамали Елит - преместване на мебели