преместване

Хамали Елит

Преместване на дома и офиса

Предстои Ви преместване в нов дом? Имате нужда от фирма за преместване с дългогодишен опит, която има репутация на надеждност, качество и бързина?

Ние сме изградили способността да предоставим качествени хамалски, товаро-разтоварни услуги, монтаж и демонтаж, опаковане, преместване и транспорт, които да съответстват на Вашият бюджет и изисквания.

Преместването на дома изисква време, планиране, организация, усилия, опит, ефективност и грижовно отношение. Защо не оставите на нашите хамали да се погрижат за всички детайли? "Хамали Елит" имат дългогодишен опит с преместване на всякакви жилища и умело борави с процеса на преместване, за да се гарантира пълно удовлетворение на потребителите. Без значение колко е малък или голям Вашият дом, ние можем да Ви помогнем при всяка стъпка на преместването и Ви гарантираме, че цялата дейност преминава в положителна насока. Също така предлагаме безплатен оглед където наш представител подробно ще се запознае с детайлите по пренасяне и изготви точна ценова оферта.

Ако се нуждаете от преместване на Вашият дом, ние ще Ви предложим най-добрата оферта и спестим ценно време и пари. Всички жилищни услуги които извършваме: монтаж и демонтаж, опаковане, преместване и транспорт са на Ваше разположение 24 часа.

Наша основна цел са Вашето спокойствие, удовлетвореност и опазване на имуществото Ви при преместване и транспортиране.

Първата стъпка за преместването на Вашия офис или жилище е обаждането по телефона. След като Ви изслушаме, ще Ви предложим оферта или удобен за Вас ден и час, в който да извършим оглед. Целта на огледа е да се уточнят всички детайли по преместването на офиса или жилището, да се запознаем със самия процес на преместване, да разберем от какви точно нужди и услуги се нуждаете, и на база на всичко това ще изготвим ценова оферта за преместването на Вашия дом или офис. Когато получите цена от нас, ние гарантираме че тя ще остане непроменена. В същото време огледът и офертата са напълно безплатни.

В последствие ще уточним с Вас ден и час, в който да се извърши преместването на Вашия офис или жилище от нашите хамали.

Ценова Листа

Процес на преместване

В определения ден и час екип от хамали и транспортно средство пристигат при Вас ръководени от технически отговорник. Отговорникът за Вашето преместване организира опаковането, товаренето, транспортирането, разтоварването и разопаковането на покъщнината Ви. Негово задължение е да осигури бързо и лесно транспортирането на Вашите вещи. След като всичко се опакова и натовари от хамалите се потегля към новия адрес където всичко ще бъде качено и подредено прилежно на подходящите места.

Защо да ни изберете

1. Получавате безплатна оферта и изненадващо приемлива цена.
2. Винаги получавате повече, отколкото сте платили.

Доверете се на опита и професионализма на нашите хамали и хамалски услуги в София.

Заявка по телефона на
0894 24 66 60

ВАЖНО!

Цените на хамалските услуги са индивидуални за всеки отделен клиент, затова не бихме могли да се ангажираме с точни цени. Това се отнася и за демонтаж на мебелите, офис и търговско оборудване и съответно тяхното опаковане. Цените на хамалските услуги се определят от количеството мебели, багаж и на какво разстояние се превозват. ОФЕРТА ще предложим само след извършен оглед. Огледът се осъществява в удобно за клиента време. Оглед не е необходим в случаите, когато се касае за малко количество багаж и бихме могли да се ангажираме с цена по телефона.
Ценим нашите клиенти и държим на яснота и точност на услугите си. Огледът е най-добрия показател за точна цена на услугата и коректно и дълго сътрудничество с нашите клиенти!